Osakliga påhopp men briljant försvar av Ellsworth M. Toohey

De senaste dagarna har ett veritabelt krig utkämpats mellan – å ena sidan – de begåvade kulturälskande skribenterna på landets största morgontidning Dagens Nyheter och – å andra sidan – de islamofobiska ärkeliberalerna med sin härförare Johan Norberg i spetsen. Det senaste slaget hade sin uppkomst i att den alltid lika insatte Andreas Malm skrev en lika avslöjande som obekväm artikel där han visar att – som vi ju egentligen redan visste – Johan Norberg och dennes kulturhatande barbariska hantlangare även är inbitna islamofober.
Att Johan Norberg inte ville att allmänheten skulle känna till detta är förståeligt; numera vill få normalbegåvade människor ha någonting med honom att göra. Att han däremot skulle lyckas mobilisera hela den fascistliberala högern att attackera DN Kultur och deras utomordentligt skärpta redaktör Maria Schottenius var oväntat. Lyckligtvis framgår det nu att Johan Norberg verkligen är den rättshaverist man kunnat förvänta sig. Invektiven och personangreppen har inte hållts tillbaka; kan man inte tysta DN Kultur med argument tar man till förtäckta hot och trakasserier.
Vi hoppas att Maria Schottenius och hennes trogna skribenter inte låter sig tryckas ned av dessa angrepp, utan även i fortsättningen kommer hålla den fascistoida ärkehögern stången.

Andra bloggar om , , , ,

Navigering

Sök

  följ mig

  Arkiv

  februari 2008
  M T O T F L S
  « Nov   Mar »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  2526272829  

  Övrigt

  Syndikering