Att replikera av Ellsworth M. Toohey

Vi har länge observerat hur Johan Norberg i sin spalt regelbundet angriper de mindre bemedlade genom att kasta glåpord och siffror som ingen förstår efter dem. Nu har turen kommit till att ge sig på arma kulturjournalister på Dagens Nyheter. Johan Norberg hävdar att en Stefan Jonsson på DN har skrivit en artikel där herr Jonsson mycket tydligt förklarar att Norberg inte behöver tas på allvar. På grund av tidningens skrala kassa saknas dock resurser att publicera alla artiklar — bland annat nyss nämnda artikel — på det världsomspännande datanätet Internet. För folket, som ofta inte har råd att prenumerera på mer än en dagstidning — om ens det — blir det naturligtvis omöjligt att verifiera det som Norberg skriver i sin spalt. Det räknar herr Norberg givetvis med.

De så kallade liberalerna hyllar gärna yttrandefrihet. Om Norberg vore så liberal som han säger sig vara borde han naturligtvis hjälpa Stefan Jonsson att utnyttja sin yttrandefrihet och erbjuda sig att publicera hans text i sin spalt eller på annat lämpligt ställe.

Andra bloggar om: , , ,

Navigering

Sök

  följ mig

  Arkiv

  november 2007
  M T O T F L S
  « Okt   Feb »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  

  Övrigt

  Syndikering